skrivmoster@bloggplatsen.se

Alla inlägg den 20 augusti 2021

Av skrivmoster - 20 augusti 2021 16:49

Igår var det äntligen dags för att få träffas i RPG (RiksförbundetPensionärsGemenskap). Nu var det länge sedan vi fick den möjligheten så det kändes verkligen roligt. 

Vi fick besök av den nyvalde ordföranden för RPG Småland-Öland - Roland Eckerby heter han. Ämnet var "Från 17-71 Ett pastorsliv". Han berättade medryckande och intressant många episoder som berörde oss på olika sätt. Det var både humor och allvar. Vi sjöng även tillsammans och Roland Malmberg spelade dragspel. 

 

Kring kaffebordet fick vi tillfälle att prata med varandra och umgås som är så viktigt också. Efter fikat blev det årsmöte och det valdes ny ordförande och styrelse. Allt gick smidigt eftersom det var så väl förberett. Vi fick även höstens program för mötena och promenaderna. Närmast ligger en dagsresa med RPG från Tenhult. 

 

Nästa möte blir den 16 sept. då vi får besök av Brottsofferjouren som ska tala om olika brott som äldre kan utsättas för. 

 

Idag har det varit en dag med sol och häftiga regnskurar. Det mörknar plötsligt och så vräker det ner en stund. 

Jag har fått skjuts av sonen och varit och handlat och det känns bra att ha fått fylla på förrådet litet. 

 

För er som inte vet, så har jag en duktig sonhustru, som tillverkar olika hantverk. Det är smycken och väggprydnader och lite av varje... Ni måste göra ett besök på hennes hemsida och kolla om det är nåt som ni blir intresserade av. Hon har e-handel och skickar gärna det ni fastnar för och beställer. Ta lite tid att surfa runt på hennes sida! 

 

Smycken | Inredningsdetaljer | Mary By Hand



 


 

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards